Felicia Masalla

Felicia Masalla är en fotograf baserad i Stockholm, född 1996, som är dedikerad till att fånga essensen av både solljus och människor i alla färger, former och miljöer. Hennes passion ligger i att romantiskt gestalta det enkla, genom att avskala allt till bara det väsentliga. Hon tror att ju färre distraktioner, desto mer känsla.

Det som började som en hobby har nu blivit en heltids karriär för Felicia. År 2018 upptäckte hon sin kärlek till fotografi och påbörjade en resa för att förbättra sina färdigheter. Detta började med att hon arbetade som assistent till en heltids fotograf. Senare fick hon möjlighet att ytterligare utforska och utveckla sina förmågor på den indonesiska ön Bali som en in-house fotograf. Nu tillbaka i Skandinavien fokuserar Felicia på sin favorittyp av fotografi - mode.

Med inspiration från naturen använder hon ljus och skuggor för att styra henne genom porträtt efter porträtt. Hennes stil passar bäst till skärningspunkten mellan tropisk värme och skandinavisk minimalism. Felicia har haft möjlighet att arbeta med ansedda kunder som H&M, ELLE, Schön Magazine, Bon Magazine, Lindex, Kappahl och Ellos.

1 av 3

Posters från Felicia Masalla