Terms of purchase

ALLMÄNT


Dessa villkor gäller för alla beställningar som görs av kunden
(härefter kallad "kunden" eller "du") hos WAY Posters AB (härefter
kallad "WAY Posters", "oss" eller "vi"), på www.way-posters.com.

Genom att lägga en beställning och/eller använda www.way-posters.com godkänner kunden att vara bunden av dessa villkor (”Villkoren”).

Villkoren kan komma att ändras i framtiden. Den senaste versionen av Villkoren finns alltid tillgänglig på vår webbplats. Dock kommer den versionen av Villkoren som gäller för ditt köp att vara den som finns på vår webbplats vid tidpunkten för ditt köp.

Vi kan endast ingå köpeavtal med personer som har rättshandlingsförmåga, är 18 år eller äldre och inte är under förmyndarskap.

Alla immateriella rättigheter, såsom upphovsrätt och varumärken på
www.way-posters.com förblir hos WAY Posters eller dess licensgivare.
Användning av innehållet på www.way-posters.com, annat än för personligt, icke-kommersiellt bruk, är förbjudet utan föregående samtycke från WAY Posters.

Villkoren bör läsas tillsammans med vår sekretesspolicy och cookie policy som beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter.


PRISER OCH LEVERANSKOSTNADER
Priserna på www.way-posters.com inkluderar moms enligt lag. Eventuella fraktkostnader läggs till priset och betalas av dig.

OM ORDER EJ KAN FULLFÖLJAS
Om vi av någon anledning inte kan fullfölja din beställning, meddelar vi dig så snart som möjligt. Om WAY Posters har tagit emot betalning från dig för en sådan annullerad beställning, kommer vi att återbetala beloppet med samma betalningsmetod som användes för att göra betalningen.


LEVERANS
Du är skyldig att ge WAY Posters en giltig och korrekt leveransadress.
WAY Posters skickar ut beställningar i den ordning de läggs. Efter det att en beställning har lagts och bekräftats, strävar WAY Posters efter att leverera beställningen inom 1-5 arbetsdagar till en leveransadress i Sverige och 2-10 arbetsdagar till en leveransadress utanför Sverige.

Leveransen kan dock ta längre tid på grund av oväntade händelser, se vidare i avsnitt 7.

Under utcheckning processen kommer du att informeras om leveransinformationen.
Efter att din beställning har gjorts kommer du att få en bekräftelse
via e-post (om du har gett oss din e-postadress) som inkluderar
information om din förväntade leverans. Du kan välja att få ditt paket skickat med PostNord, DHL eller Budbee. Om leveranstiden överstiger de schemalagda datumen, vänligen kontakta WAY Posters på info@way-posters.com.

Om ett levererat paket inte hämtas av dig förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift som täcker alla leveranskostnader, inklusive eventuella ytterligare straffavgifter och behandlingsavgifter.

Kunden har alltid rätt att avbryta köpet vid långvariga leveransförseningar.


AVBESTÄLLNING AV ORDER
Om du bestämmer dig för att returnera produkterna kan du göra det inom 14 dagar efter att du har mottagit eller hämtat ut ordern. Observera att ångerrätten inte gäller för personifierade produkter som har tillverkats specifikt för din order.

Om du vill returnera din order, vänligen meddela WAY Posters skriftligt via e-post till info@way-posters.com eller genom att ringa +46 (8) 660 11 03.

WAY Posters ansvarar inte för några kostnader på grund av din avbeställning. Returkostnader (såsom frakt) måste betalas av dig. Detta gäller inte om några produkter anses vara defekta, WAY Posters kommer då betala för returkostnaderna för den/de defekta produkten/produkterna. Vänligen kontakta oss via e-post på info@way-posters.com vid någon defekt produkt och för att organisera en retur. Vid godkänd reklamation kommer kunden att bli ersatt för fraktkostnaden.

WAY Posters garanterar att varje försändelse undersöks innan den levereras till kunden. Om produkten trots detta är trasig eller felaktig när den kommer fram, kan du som kund klaga på produkten. Reklamationsrätten är 3 år. En rimlig tid att påpeka en defekt i produkten är senast 2 månader efter det att defekten upptäcktes. Läs mer på www.konsumentverket.se

Om reklamationen inte godkänns kan kunden behöva stå för returkostnaden och andra administrativa kostnader.

Vänligen kontakta: info@way-posters.com

WAY Posters AB Upplandsgatan 57, 113 28 Stockholm Sverige